Gazete Vatan Logo

‘Amerikan Yaz Kampı’nda çocuklar eğlenerek öğrenecek

20 Haziran - 5 Ağustos tarihleri arasında 4 - 14 yaş arası çocukların katılacağı “Camp Bradley”, Beykoz Acarkent Coliseum Sportif Yaşam Merkezi’nde çocuklara keyif dolu anlar yaşatacak.

‘Amerikan Yaz Kampı’nda çocuklar eğlenerek öğrenecek

Amerikan Yaz Kampı Camp Bradley’e 5’inci yılında Türkiye’nin en büyük sportif yaşam kulübü Beykoz Acarkent Coliseum ev sahipliği yapacak. Çocuklar unutamayacakları bir yaz geçirirken, bir yandan İngilizce konuşup bir yandan da yaşıtlarıyla beraber süper bir kamp deneyimi yaşayacaklar.

“Yurtdışındaki ortamı uygun fiyatla Türkiye’ye taşıdık”

Camp Bradley Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Aylin Yurdagül, “Yurt dışındaki yaz kamplarına her yıl gönderilen on binlerce çocuk ve gencin aynı ortamı daha uygun fiyatla Türkiye’de bulması amacıyla Camp Bradley’i 2012’de İstanbul’a taşıdık. Bununla da ne kadar iyi bir iş yaptığımızı gerek kampçılarımızın gerekse velilerimizin, kampımıza gösterdikleri ilgiden ve memnuniyetten gördük” diye konuşuyor.

Yurdagül, ailelerin de çocuklarına yakın olabilmeleri adına kamp için talebin yoğun olduğu İstanbul’da, hem merkezi hem de doğanın içerisinde olan Beykoz Acarkent Coliseum Sportif Yaşam Kulübü’nün özellikle seçildiğini vurguluyor. Çocukların burada doğayla iç içe olacağını belirtiyor.

Haberin Devamı

Bradley Camp’ta çocuklar sportif faaliyetlerin yanı sıra anadili İngilizce olan koçlardan yabancı dil eğitimi alacak.

Camp Badley Genel Müdürü Aylin Yurdagül ile koordinatörü Yeşim Sönmez, ayrıntılı bilgiye “campbradley.com” adresinden ulaşılabileceğini belirtti.

“Camp Bradley’de ders yok, eğlence ve kültür var”

Yurdagül, İstanbul’da nadir bulunacak doğal bir ortam içerisine kurulmuş olan ve son derece modern alanlarına sahip olan Coliseum Sportif Yaşam Kulübü ile işbirliği halinde olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Ayrıca, “Kurduğumuz bu kampta anadili İngilizce olan koçlar eşliğinde, dünya vatandaşı olmanın en önemli gereği olan iyi bir İngilizce’yi de çocuklarımıza vermek istiyoruz. Kampçılarımızın iyi derecede pratik İngilizce kazanmalarını, kendilerini rahat ve güvenli hissettikleri bu ortamda yabancı dil ile iletişimlerini geliştirmelerini hedefliyoruz” dedi.

Camp Bradley’de kamp bir kültür. Bu kültür içerisinde kişisel gelişim, sevgi, saygı, arkadaşlık gibi temaları işlemek, takım ruhunu vermek ve bir arada yaşamak gibi pek çok önemli öğeleri barındırıyor. Kampın amacı, tüm bu öğeleri benimseyen ve uygulayan bireyleri İngilizce’nin yaşatıldığı ve kullanıldığı bir kamp ortamında bir araya getirmek.

Haberin Devamı

Program tarihleri:

- 1’inci dönem:

20 Haziran - 1 Temmuz

- 2’nci dönem:

11 Temmuz - 22 Temmuz

- 3’üncü dönem:

25 Temmuz - 5 Ağustos