Gazete Vatan Logo

'Altın Çağ'ı bilen Nostradamus'a göre yükselen yıldız Türkiye!

Fransız kahin Nostradamus'un milenyumla birlikte Altın Çağ'ın başlayacağına dair öngörüsü doğru çıktı. Altın son 10 yılda yatırımcısına yüzde 3.000'e yakın kazandırdı. İşin ilginci Nostradamus Yunanistan'daki krizi de bilmekle kalmadı, Türkiye'yi 'Doğu'nun yükselen yıldızı' olarak gösterdi.

Nostradamus, Yunanistan'daki krizi de bildi, 'Altın Çağ'ın şifresini çözen fanatiklerine yüzde 3.000'e yakın para kazandırdı. 1999 yılından bu yana çeyrek altındaki yükseliş yüzde 2.780, 24 ayar gram altındaki yükseliş ise yüzde 3.042 oldu. Asıl mesleği hekimlik ve eczacılık olan ünlü Fransız kahin Nostradamus'un kehanetleri sadece savaşlar ve felaketleri değil finans piyasalarında da takip edilir oldu.

Nostradamus'un 1999 yılından yani milenyumdan itibaren dünya üzerinde tüm sistemlerin değişeceğini gösteren özel kehanetlerde bulunduğu belirten AKŞAM Gazetesi Astroloji Yazarı Oğuzhan Ceyhan, '1999 yılının yedinci ayında olmak üzere, gökyüzünde Dehşetin muhteşem kralı gelecek gibi' açıklamalar yaparak, 11 Ağustos 1999'dan itibaren uygarlığın eski uygarlık olmayacağını söylemiştir. Nostradamus, Altın Çağ'ın bu yıkım ile beraber geleceğini, insanların hayali para ile değil gerçek emek ile uğraşacakları bir döneme doğru hızla gideceğini, doğuda sarı ırkın, Ortadoğu'da İslam'ın hızla yükseleceğini ve Batı uygarlığının da çok büyük çöküntülere uğrayacağını dörtlüklerinde söyler' dedi.

Uzun vadede 5 bin dolar öngörüsü var

Nostradamus'un milenyumla birlikte 'Altın Çağ'ın başlayacağına vurgu yaptığını belirten Oğuzhan Ceyhan, 'Kehanete göre değer artışı sürecek' dedi. Nitekim, altın uzmanları da ons fiyatının kısa vadede 2 bin uzun vadede 5 bin doları görebilecileği öngörüsünde bulunarak, Nostradamus'un kehanetini haklı çıkartıyorlar...

Komşu'daki krizi de bildi

'HER şeyin iyi, Güneş'in tümüyle faydalı ve Ay'ın bolluk timsali olduğu yerde, tümünün yıkımı yaklaşmakta, gökyüzünden kaderinizi değiştirmek için ilerler, aynı ülkede yedinci taş olarak (V-32)' şeklinde geçen dörtlüğün Yunanistan'ı tarif ettiğini belirten Ceyhan, şöyle devam etti: Yedinci taş, yedi iyon adasını işaret eder. Yine Yunanistan'la ilgili oluşacak problem Dörtlük V-90'da 'Yunan Adaları'nda çok büyük kıtlık, dokuz ay sürecek ve chersonese'in her yanında' şeklinde ifade edilmiştir. Açıkça yer ve zaman veren Nostradamus, Yunanistan'ın ekonomik olarak ciddi anlamda zorlanacağını bilmiştir.'

'Doğu'nun yükselen yıldızı' ile Türkiye'yi işaret ediyor

Nostramus'un bir başka dörtlüğünde 'Sakallı yıldız görünürken, üç büyük prens düşman olacak, gökyüzünden gelen darbe barışı ve dünyayı sarsıyor. Pro ve Tiber taşıyor, yılan kıyıya yerleşiyor' ifadesine yer verdiğini belirten Oğuzhan Ceyhan'a göre; üç büyük prens İtalya, Fransa ve İspanya... Pro ve Tiber, Yunanistan ve İtalya civarında bir problemin olduğuna işaret ediyor. Doğu'nun Yükselen Yıldızı' tamlamasıyla da Türkiye kastediliyor. Ceyhun bununla ilgili olarak 'Avrupa krizle boğuşurken, Türkiye krizlere direniyor. Astrolojik veriler de ülkemizin bu krizden fazla zarar görmeden çıkacağını gösteriyor' dedi. (Akşam)

Haberin Devamı