Gazete Vatan Logo

‘Allah ordumuzu muvaffak etsin’

Partisinin Kızılcahamam’daki kampı için Ankara’da olan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Afrin operasyonu için “Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin” dedi

‘Allah ordumuzu  muvaffak etsin’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Afrin operasyonunun sahada fiilen başladığını açıklamasının ardından, “Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin” değerlendirmesinde bulundu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP’nin Kızılcahamam’daki kampına katılan Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afrin operasyonuna ilişkin açıklamasına ilişkin değerlendirmesini Twitter’dan paylaştı. Yalçın, şunları kaydetti: “Toplantı sırasında Afrin operasyonunun sahada fiilen başladığı haberini alan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ilk sözleri ‘Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin’ şeklinde olmuştur.” Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve TBMM Grubu ortak toplantılarının yapılacağı Kızılcahamam kampından önce Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti.

Ülkücü Şehitler ziyareti

Kızılcahamam Belediye Başkanı AK Partili Muhittin Güney, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar ve partililerin karşıladığı Bahçeli, anıt önünde dua ederek şehitlerin isimlerinin bulunduğu mermerlerin önüne karanfil bıraktı. Devlet Bahçeli ve beraberindekiler daha sonra kampın yapılacağı alana kurulu otağ çadırına giderek soba başında çay içti. Kızılcahamam Belediye Başkanı Güney burada Bahçeli’ye Türk motifli bir tablo ve tespih hediye etti. Bahçeli daha sonra ilçe merkezinde 6 binin üzerinde şehidin künyesinin bulunduğu Şehitler Ağacı önünde dua etti.

Haberin Devamı

MHP, ‘cumhur ittifakı’nı anlatacak
MHP yönetimi, marttaki 12. Olağan Büyük Kongre öncesi, “cumhur ittifakı”nı anlatmak üzere teşkilat ziyaretlerine Osmaniye ve Sakarya’dan başladı. Semih Yalçın, MHP Divan üyeleri, milletvekilleri ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinden oluşan ekiplerin, partinin 18 Mart 2018’de gerçekleştireceği 12. Büyük Olağan Kongre öncesi teşkilat ziyaretlerine başladığını bildirdi. Yalçın, şubat ayında da devam edecek ziyaretlerde teşkilata ve tabana, “cumhur ittifakı”, “seçim barajı” ve siyasi gündeme ilişkin partinin düşünce ve görüşlerinin anlatılacağını söyledi.

Haberin Devamı