Gazete Vatan Logo
Magazin 'Aldattığını kabul etti, ona ne oluyor!'

'Aldattığını kabul etti, ona ne oluyor!'

'Aldattığını kabul etti, ona ne oluyor!'

Kertenkele dizisinde oynayan sevgilisi Ahmet Kayakesen'den kendisini aldattığı gerekçesiyle ayrılan ve aldatılma olayını sosyal medya hesabından duyuran Burcu Binici Duymayan Kalmasın programına katıldı.

Sevgilisiyle aldığı ayrılık kararını ve yaşadığı ihaneti sosyal medya hesabından duyurarak dikkatleri üzerine çeken Burcu Binici, Kertenkele dizisinde oynayan sevgilisi Ahmet Kayakesen’in kendisini dizide oynadığı rol arkadaşı Yazmeen Baker ile aldattığını söylemiş ve ikili arasındaki telefon mesajlarını gördüğü için de ondan ayrılık kararı aldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Duymayan Kalmasın programı konunun taraflarından Yazmeen Baker’i canlı yayına bağlayarak konuyla ilgili açıklamalarına yer verdi. Böyle bir aldatma olayı olduğunu yalanlayan Baker, dizinin çekimleri şehir dışında gerçekleştiği için yapımcının kendilerine bir otel kiraladığını ve Kayakesen’le birlikte bu otelde kaldıkları açıkladı. Ahmet Kayakesen’e diziyle ilgili mesajlar attığını söyleyen Yazmeen Baker aldatma iddialarını ise yalanladı ve Burcu Binici’nin konuyu abarttığını, kendisine telefon açtığını hatta Binici’nin sevgilisi Kayakesen’in yüzünü tırmaladığını söyledi.

Haberin Devamı

BURCU BİNİCİ CANLI YAYINA BAĞLANDI

Baker’in bu açıklamalarından kısa bir süre sonra telefonla canlı yayına bağlanan Burcu Binici sözlerine, on yıldır oyunculuk sektöründe olduğunu ve bu piyasada herkesin kendisini tanıdığını söyleyerek başladı. Yazmeen Baker’in açıklamalarını duymadığını söyleyen Binici, programın sunucuları Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in Baker’in açıklamalarını hatırlatmaları üzerine özellikle tırmalama olayına çok şaşırdığını söyleyerek, “Ahmet aralarında bir ilişki olduğunu kabul ettikten sonra bu hanımefendi neden hâlâ bu şekilde konuşuyor anlamak mümkün değil” şeklinde konuştu. Yaşananlardan dolayı rahatsızlığını dile getiren Burcu Binici aldatılma olayını sosyal medya hesabından açıkladıktan sonra aralarında ünlü isimlerin de olduğu pek çok kadın tarafından destek mesajları aldığını söyledi.