Gazete Vatan Logo

'AKP'de telekulak var'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 6 Mayıs'taki kongrede başkanlığa yeniden aday olacağını açıklayan AKP Adana İl Başkanı Abdullah Doğru, parti içi rekabetin telefon dinleme boyutlarına ulaştığını iddia etti

Yerel Kanal A TV'de dün akşam canlı yayınlanan "Bir Ters Bir Düz" programında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Abdullah Doğru, parti içi rekabetin resmi kurumlara yansıdığını, kendisinin safdışı kalmasını isteyen bürokratların telefon dinleme faaliyetlerinde bulunduğunu ve yaptığı görüşmelerin rakiplerince aleyhine kullanılmaya çalışıldığını iddia etti.

Telefonlarını dinleyen kişiler hakkında açıklama yapmaktan kaçınan Doğru, "Bazıları kendi emirleri altındaki insanlarla, benimle ulaşamadıkları şeylere ulaşmak niyeti taşıyor olabilir. Benim bir eksiğim var o da ne yedim, ne de yedirdim. Bu bir eksiklikse, bu eksiklik benim için şereftir. Abdullah Doğru bertaraf edilmezse alternatif geliştirilemez. O nedenle Doğru'nun saf dışı bırakılması gerekiyor. Bu düşüncedeki insanlar unutmasın ki; Allah'ın da bir hesabı var" dedi.

Partilisi olan Merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Azim Öztürk'ün kendisine kongrede rakip aday çıkarma çalışmaları yürüttüğünü söyleyen Doğru, parti içinde hain ve vefasızların çokluğundan yakındı.

Doğru, "AKP iki, üç kişinin yönlendiremeyeceği kadar büyük bir partidir. Delegelerin de sağduyu ile hareket edeceğini umuyor, partiyi daha da güçlendirecek en doğru kararı vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı