Gazete Vatan Logo

‘Address’ini İstanbul’a taşıdı

EMAAR Türkiye’nin İstanbul Çamlıca’da inşa ettiği 2.3 milyar dolarlık karma proje Emaar Square’de yer alan oteli The Address işletecek. Emaar Turizm ve Eğlence Grubu’nun 5 yıldızlı otel zinciri markası The Address Hotels + Resorts, Emaar Square projesiyle İstanbul’a girdi.

Kiralama sistemi

Toplam 435 milyon dolara mal olacak The Address Residence İstanbul’da 183 oda bulunacak. Kuledeki 320 rezidans daire ise mobilyalı ve mobilyasız olarak satışa çıkarılacak. Mobilyalı daireler, The Address’in sistemine dahil edilebilecek ve ev sahipleri gelir elde edecek. Emaar’ın Bölge CEO’su Ozan Balaban, otel zincirinin İstanbul’a ilk yatırımını yaptığını belirterek, Emaar’ın başka markalarını Türkiye’ye taşıma planı olduğunu söyledi.

46 kattan oluşan The Address İstanbul’un ilk 11 katında Emaar’ın 5 yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel, 183 odasıyla yer alıyor. Kulenin 12 - 29 katları arasında yer alan The Address Residence İstanbul, 197 adet mobilyalı rezidans daireleri, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleriyle sunuyor. 30 ile 46 katları arasında bulunan The Address Residence Sky View İstanbul’da ise 123 adet lüks rezidans dairesi, 1+1’den 5+1’e kadar farklı daire seçenekleriyle yer alıyor. Dairelerin metrekare fiyatları ise 5 bin 385 dolardan başlıyor.

Haberin Devamı

Ozan Balaban, Emaar’ın The Address markalı, mobilyalı rezidanslar için sunduğu kiralama sisteminin Türkiye’ye geldiğini belirtti.

Antalya ve İstanbul’a yeni proje

OZAN Balaban, Emaar Türkiye’nin Toskana Vadisi ve Emaar Square’den sonra 2015 yılında yeni projelerini satışa sunacağını açıkladı. Türkiye’nin kıyı şeritlerini incelediklerini söyleyen Balaban, “İstanbul’da ve Antalya’da iki büyük proje planlıyoruz. İki proje de karma yapıda olacak. Antalya’yı bu yıl, İstanbul’u da yetiştirebilirsek yıl sonunda satışa çıkarmaya hazırlanıyoruz” diye konuştu.