Gazete Vatan Logo
Magazin 'Acun içimizden biri'

'Acun içimizden biri'

Yılın Yıldızları ödülleri sahiplerini buldu.

'Acun içimizden biri'

Türkiye'nin önemli organizasyonlarından biri olan, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübünün tarafından bu yıl 12.kez düzenlenen 'Yılın Yıldızları' ödül töreni önceki gece YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Yaklaşık 5.000 Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisinin kulladığı oylarla çeşitli kategorilerde basın, medya, sanat ve iş dünyasında başarılı görülen isimler gece kapsamında ödüllendirildi.



'YILIN YILDIZLARI ARTIK TESCİLLİ'

Gecenin önemli olaylarının başında gelen konu Türk Patent Enstitüsü Başkanı tarafından okul rektörüne verilen Marka Tescil Belgesi’ydi. Bu yıl 12.si düzenlenen bu önemli organizasyonun 10 yıllık süreyi doldurduğu ve gerekli başvuruların yapılması sayesinde tören isminin tescillendiği açıklandı.

BEREN’İN SAAT’İ UYMADI!

Oyuncu Beren Saat ödül töreninin başlamısından yaklaşık 30 dakika sonra salonda yerini aldı. Güzel oyuncu derin yırtmacıyla dikkat çekerken, YTÜ’li gençler tarafından yılın 'En İyi Kadın Sinema Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

MERT FIRAT GECEYE DAMGA VURDU

Mert Fırat gecede 'En İyi Erkek Sinema Oyuncusu' ve 'En İyi Sinema Filmi' kategorilerinde ödülleri topladı. Aynı zamanda '3 Adam' adlı show programlarıyla 'En İyi Eğlence Show Programı' ödülünü alan isimler Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile ödül almaya çıktı. '3 Adam' programının öne çıkan ismi Eser Yenenler’in ödül törenine katılmaması dikkat çekti.

'ACUN İÇİMİZDEN BİRİ'

'En İyi Kültür Sanat' programıyla gecede ödl alan isim Güneri Civaoğlu Tv8’in yeni patronu Acun Ilıcalı hakkında, 'İçimizden birinin, bir gazeteci, bir muhabir olan sevgili Acun Ilıcalı’nın bir medya patronu olması beni çok mutlu etti. Bana daha da uzun süre işler yapmamda bir heycan yarattı. Acun Ilıcalı ve ekibine yeni kanalında başarılar dilerim.'

BERGÜZAR KOREL YERİNDE DURAMADI

Güzel oyuncu Bergüzar Korel geceye yalnız katıldı. Korel, 'En İyi Kadın Dizi Oyuncusu' olarak alacağı ödülü gecenin sonlarına doğru aldı. Sıkıldığı görülen güzel oyuncu isminin okunması ile koşar adımlarla sahneye çıktı.
Korel ödülünü alırken, 'Ne zamandır orada oturuyorum. Herkes ödüllerini aldı ancak ben biraz bekledim. Neyse ki hayatımın en eğlenceli organizasyonuna katıldım. Diğer ödül törenleri gibi değildi. Çok renkli ve güzel bir ortam vardı. Herkesin neşesi benide eğlendirdi. Bana bu ödülü verdiğiniz için çok teşekkür ederim' dedi.

BURAK ÖZÇİVİT VİDEO KAYDI YOLLADI

'En İyi Erkek Dizi Oyuncusu' ödülüne layık görülen Burak Özçivit geceye katılamadığı video kaydı yollayarak belirtti. Yakışıklı oyuncu yoğun olarak oynadığı dizi için çalıştıkları için gelemediğini söyledi. YTÜ’den yetkili bir kişinin ödülü 'Çalıkuşu' setinde Burak Özçivit’e verdiği video görüntüsü salonda alkışlandı.

'BERRAK TÜZÜNATAÇ'IN KONUŞMASI DİKKAT ÇEKTİ'

Oyuncu Berrak Tüzünataç , 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' kategorisinde gecede ödül aldı. Tüzünataç, ödülünü alırken 'Bu ödül benim için bir ilk. Çünkü ilk defa bir ödülümü almaya düzenli, planlayarak ve zamanı uydurarak katılıp aldım. İlkler her zaman güzeldir' dedi.


Ödül Alan İsimler:

En İyi İş Kadını: Hanzade Doğan Boyner

En İyi Erkek Şarkıcı: Mabel Matiz

En İyi Kadın Şarkıcı: Göksel

En İyi TV Kanalı: Star

En İyi Şirket: Türk Hava Yolları

En İyi Yardımcı Film Oyuncusu: Berrak Tüzünataç

En İyi Eğlence Show Programı: 3 Adam

En İyi Radyo Programı: Matrax

En İyi Sinema Filmi: Kelebeğin Rüyası

En İyi Erkek Sinema Oyuncu: Mert Fırat

En İyi Kadın Sinema Oyuncu: Beren Saat

En İyi Kültür Sanat Programı: Güneri Civaoğlu

En İyi Erkek Dizi Oyuncusu: Burak Özçivit

En İyi Sabah Programı: İrfan Değirmencioğlu

En İyi Haber Spikeri: Fatih Portakal

En İyi Kadın Dizi Oyuncusu: Bergüzar Korel

En İyi Tiyatro: Güldür Güldür

En İyi Erkek Tiyatro Oyuncusu: Ali Sunal

En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu: Hasibe Eren

En İyi Dizi: Yalan Dünya

En İyi Gazete: Hürriyet

Haberin Devamı