Gazete Vatan Logo
Magazin '15 yıl oldu gideli hala güldürüyor'

'15 yıl oldu gideli hala güldürüyor'

Efsane oyuncu Kemal Sunal, ölümünün 15’inci yılında unutulmadı. Oğlu Ali Sunal “15 yıl oldu sen gideli... Ama hala insanların yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmiyorsun” dedi.

'15 yıl oldu gideli hala güldürüyor'

Türk sinemasının efsane oyuncusu Kemal Sunal, ölümünün 15’inci yılında da unutulmadı. Geçirdiği kalp krizi sonucu 14 yıl önce hayata gözlerini yuman Türk sinemasının ‘Gülen yüzü’ Sunal, dün Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Anma törenine Kemal Sunal’ın annesi Saime Sunal, eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ve sanatçı dostu Göksel Kortay başta olmak üzere sevenleri katıldı.Babasıyla çocukluk pozunu paylaşan Ali Sunal, “15 yıl oldu sen gideli... Ama hala insanların yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmiyorsun hala senle mutlu oluyorlar ve hiç gitmemişsin gibi sahip çıkıyor yaşatıyor unutmuyor unutturmuyor sevenlerin seni sanki hiç gitmemişsin gibi... Arkanda kocaman bir aile bıraktın bize. Seviyoruz çok özlüyoruz canım BABAM..” notuyla duygulandırırken anne Gül Sunal ise, “Yakınını kaybeden herkes gibi zor bir 15 sene geçirdik. Evim yıkıldı. Güzel tarafı hiç unutulmamış” diyerek duygularını paylaştı.

Eşinin mezarı başında dua eden Gül Sunal, “Evim yıkıldı. Hala filmlerinin seyrediliyor olması pekala en büyük tesellimiz” dedi.

Haberin Devamı